CityDotz Met een CityDot kunt u uw bedrijf presenteren op een verrassende en moderne manier.
more >

Hoe werkt het?

Zoeken

Op het scherm vindt u een variatie van dotz weergegeven met de naam, een foto,  een korte beschrijving, en een gekleurde balk die aangeeft tot welke categorie de dot behoort. Door  met uw vinger over het scherm te vegen,  kunt u als het  ware bladeren door het aanbod, waardoor u een algemeen overzicht krijgt van wat er allemaal in de stad te beleven is. Ook kunt u ervoor kiezen om gericht te zoeken gebaseerd op een bepaalde categorie of uw locatie. 

Kiezen

Wanneer u een item ziet dat u aanspreekt, klikt u de dot simpelweg aan op het scherm, waarna  deze zich zal uitbreiden tot één grote bol met daaromheen meerdere kleintjes. De grote dot bevat een nadere beschrijving van de dot in kwestie, terwijl de kleintjes informatie bevatten over locatie, openingstijden en prijzen.  

Bestellen

U heeft iets gevonden wat u graag wilt doen of zien tijdens uw verblijf. Geweldig! Nu kunt u direct de tickets bestellen en afrekenen via het ingebouwde betaalsysteem. Wel zo gemakkelijk! 

Printen

Om het nog een beetje gemakkelijker te maken voor u, hebben wij de kiosks voorzien van een ticketprinter. Dat betekent dat de tickets direct kunnen worden geprint. Mocht u de tickets toch liever op de mobiel hebben, dan kunnen ze ook worden verzonden en gedownload via het WiFi netwerk.

Genieten

U heeft zich goed georienteerd en de tickets heeft u op zak, dus nu is het tijd om te doen waar u werkelijk voor kwam: uw bestemming verkennen. Geniet van het moois dat uw bestemming te bieden heeft, zonder zorgen over wachtrijen of het mislopen van bepaalde dingen door achterhaalde informatie. Mocht u toch nog meer willen weten of meer tickets willen kopen, dan staan de CityDotz kiosken altijd voor u klaar!